Przepraszam, że dopiero odpowiadam , ale brykam teraz po stronach w Indiach i zaległości na forum mi się straszne narobiły. Obieuję poprawę , zrobienie podsumowania i podanie przepisów
Beretku, Ty się ze mnie nie śmiej
Dzióbku dzięki za miłe słowa *air_kiss*, a i uprzejmie donąszę, że była na naszej liście 1 światynia, którą przez przypadek ominęliśmy
Anusia, dzięki i witaj w klubie "tych co ich na wakacjach nosi"
Bepi, pamiętasz tytuł filmu, bo moze jakaś powtórka będzie to chętnie popatrzę.
Apisku cieszę się, że relacja się podobała.
Plumeria ja również dziękuję i zgadzam się, że SPA na Bali są . Fajnie, ze mieliście super kierowcę. Szkoda, że nie masz namiarów, bo taki sprawdzony by się przydał.
To teraz przepis na rybę z zaprzyjaźnionej restauracji
Po jednej części:
chilli
pomidor
cebula
cukier palmowy
sól
pieprz
Wszystko utrzeć.
Rybę wrzucamy na grilika i chwilę pieczemy, następnie polewamy z obu stron sosem i grilujemy dalej. Gotową przed podaniem na stół polewamy ponownie sosem.
Dzioby, niestety nie mam namiarów na niego
Zajączku a ja cały czas czekam na podsumowanie w świątynnej skali atrakcyjności
Nie zapomniałam
"JEŚLI POTRAFISZ COŚ WYMARZYĆ,
POTRAFISZ TAKŻE TO OSIĄGNĄĆ..."
Walt Disney
Przepraszam, że dopiero odpowiadam , ale brykam teraz po stronach w Indiach i zaległości na forum mi się straszne narobiły. Obieuję poprawę , zrobienie podsumowania i podanie przepisów
Beretku, Ty się ze mnie nie śmiej
Dzióbku dzięki za miłe słowa *air_kiss*, a i uprzejmie donąszę, że była na naszej liście 1 światynia, którą przez przypadek ominęliśmy
Anusia, dzięki i witaj w klubie "tych co ich na wakacjach nosi"
Bepi, pamiętasz tytuł filmu, bo moze jakaś powtórka będzie to chętnie popatrzę.
Apisku cieszę się, że relacja się podobała.
Plumeria ja również dziękuję i zgadzam się, że SPA na Bali są . Fajnie, ze mieliście super kierowcę. Szkoda, że nie masz namiarów, bo taki sprawdzony by się przydał.
To teraz przepis na rybę z zaprzyjaźnionej restauracji
Po jednej części:
chilli
pomidor
cebula
cukier palmowy
sól
pieprz
Wszystko utrzeć.
Rybę wrzucamy na grilika i chwilę pieczemy, następnie polewamy z obu stron sosem i grilujemy dalej. Gotową przed podaniem na stół polewamy ponownie sosem.
Smacznego
http://zajacepoznajaswiat.blogspot.com/