--------------------

Cumbialumbia z Rainbow 04–19.01.2025

420 posts / 0 nowych
Ostatni wpis
Strony
Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 4 dni 21 godzin temu
admin

Przejrzałam sobie opinie w RT o tej wycieczce..Ależ są zróznicowane , bo od 2 do 6. 

Ciekawe jak się bedzie podobało teraz  Danie ? 

No trip no life

Jorguś
Obrazek użytkownika Jorguś
Ostatnio: 36 minut 54 sekundy temu

Wróciłem z Tajlandii i zacząłem od tej relacji. Przeczytałem całość od razu (męczące) i będę się zastanawiać czy w następnym roku lecieć. 

Dobrze jest coś nowego zobaczyć, a w Ameryce Południowej nie byłem. Ale po kolejnym 12-godzinnym locie też zaczynam się skłaniać do podróży nie dłużej niż 6 godzin.

Mało zwierzaków zobaczyliście, a przecież od Kostaryki Kolumbię oddziela tylko Panama. No ale pocieszyłem się leniwcem.

Dzięki za relację.

P.S. mi się te rzeźby podobają

Jorguś

_Huragan_
Obrazek użytkownika _Huragan_
Ostatnio: 1 miesiąc 4 tygodnie temu

Gratuluje,ze ci sie udalo je namierzyc,bo wyobrazam sobie,ze wysoko w drzewach trudno je zobaczyc.

https://marzycielskapoczta.pl/

Napisz pocztowke ze swoich podrozy do chorych dzieci

cienkibolek
Obrazek użytkownika cienkibolek
Ostatnio: 2 godziny 18 minut temu

Sam bym pewnie nie namierzył, ale pomógł jeden miejscowy chłopak.

Bea37
Obrazek użytkownika Bea37
Ostatnio: 7 miesięcy 4 tygodnie temu

Cześć, cóż za zbieg okoliczności....też tam byłam, widziałam i doświadczałam.... też na tej wyprawie, też w tym terminie Preved

Kolumbia mnie zachwyciła smakiem , kolorem i LUDŹMI! Jedzenie jest tam wybitne, a każdy region oferuje coś niesamowitego. Odsyłam do Makłowicza, ale jest jeszcze lepiej niż pokazuje.

Chętnie bym wróciła, bo niestety nie zobaczyłam jeszcze tak wielu miejsc, a w niechtórych było zbyt szybko, co nie znaczy że źle!

Polecam Kolumbię na własną rękę, i taki będzie mój kolejny raz! Sama we własnym tempie, bez obaw.

Kolega pięknie Wam tu wszystko opisał i polecił, naprawdę warto!

Bea

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 4 dni 21 godzin temu
admin

Bea, witaj po latach. Miło cię znowu słyszeć..wpadaj częściej 

ale zbieg okoliczności ..

Cienkibolek, Bea to rozumiem ,że poznaliscie się ? 

No trip no life

Bea37

Cześć Nel, jak miło , że mnie pamiętasz, dziękuję za zproszenie, częściej tu wpadnę.

Co do Bolka, to właśnie ciekawa historia, na wycieczce i pewnie ze sobą rozmawialiśmy, ale pełne incognito Mosking

Pozdrawiam wszystkich i życzę takich towarzyszy podróży jakich my mieliśmy! Było fantastycznie pod każdym względem!

Bea

Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 4 godziny 37 minut temu

Bea37 :

Cześć Nel, jak miło , że mnie pamiętasz, dziękuję za zproszenie, częściej tu wpadnę.

Co do Bolka, to właśnie ciekawa historia, na wycieczce i pewnie ze sobą rozmawialiśmy, ale pełne incognito Mosking

Pozdrawiam wszystkich i życzę takich towarzyszy podróży jakich my mieliśmy! Było fantastycznie pod każdym względem!

Też pamiętam, zapraszam i zachęcam. Piea i Dana też były na jednej wycieczce (Meksyk) i nie wiedziały, że się znają z forum.

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

Bea37

Jednak Świat to mała wioska Yes 3

Bea

Strony

Wyszukaj w trip4cheap