Długo czekałam na Twoją relację z Sokotry. Najbardziej lubię podróże w miejsca, o których mało kto nawet słyszał. Wyspa piękna, krajobrazy niezapomniane...i jeszcze delfiny i rekin w zasięgu wzroku Trochę tylko to zaplecze sanitarne odstrasza Ciekawi mnie Twoja opinia o biurze, z którym kilkakrotnie już podróżowałaś. Ceny bardzo wysokie, ale kierunki ciekawe. Warto?
a ja nie mam złudzeń i nawet Mabro nie namawiam na pisanie, bo ... sprawdziłem w Jej relacjach i wiem, że zwykła czekać po kilka miesięcy aż przybędzie wena, by mogła coś skrobnąć oczywiście nie znam Jej sytuacji osobistej i rozkładu obowiązkowych codziennych zajęć, ale ... na forum jest chyba codziennie, tak jak ja
cudowne te skały, klify, niesamowity kolor wody, nawet ptasia wyspa była.
Widoki naprawdę miodzio i aż by się chciało stopa przy jednej ze schowanych plażyczek ,żeby tam chwilę poszwendać sie i wykąpać
No trip no life
Mabro,
Długo czekałam na Twoją relację z Sokotry. Najbardziej lubię podróże w miejsca, o których mało kto nawet słyszał. Wyspa piękna, krajobrazy niezapomniane...i jeszcze delfiny i rekin w zasięgu wzroku
Trochę tylko to zaplecze sanitarne odstrasza
Ciekawi mnie Twoja opinia o biurze, z którym kilkakrotnie już podróżowałaś. Ceny bardzo wysokie, ale kierunki ciekawe. Warto?
Wycieczka rewelacja a nie wspomnę już o tych widokach ....kolor wody i te klify -fantastyczny zestaw ))
Rekinek imponujacy.Troche dziwne,ze az tak blisko brzegu podplynal skubany.
https://marzycielskapoczta.pl/
Napisz pocztowke ze swoich podrozy do chorych dzieci
Mabro czekamy na kolejne atrakcje tej cudownej wyspy.
Chyba wszystkim tripkowiczom sie bardzo podoba i każdy chłonie twoją relację
No trip no life
a ja nie mam złudzeń i nawet Mabro nie namawiam na pisanie, bo ... sprawdziłem w Jej relacjach i wiem, że zwykła czekać po kilka miesięcy aż przybędzie wena, by mogła coś skrobnąć
oczywiście nie znam Jej sytuacji osobistej i rozkładu obowiązkowych codziennych zajęć, ale ... na forum jest chyba codziennie, tak jak ja
papuas
Mabro , skrobnij nam coś przed kolejnym wyjazdem .
No trip no life
Chociaż kilka fotek, co?