Przeczytane aż do samolotu DZIĘKI za relację Bardzo malownicza ta tarasowa plaża taaaa treking w pełnym słonku może dać w kość; dobrze że na strachu się tylko skończyło sorry ale ... trza mieć niezłego bzika, aby na wyjazd robótki zabierać, ... chociaż .. ja też krzyżówki zabieram no dobra trochę się z maltańskimi krajobrazami i kościołami zapoznałem jeszcze raz serdeczne dzięki już czekam na Cypr też nie byłem
Papuas, każdy ma swojego bzika . Druty zabieram zawsze ze sobą (w bagażu głównym bo metalowe) i książkę jedną lub więcej do czytania. Bo urlop jest dla przyjemności i dla relaksu.
Jak nie byłeś na Malcie to polecam. Na żywo klimat zabytkowych miast jeszcze bardziej ujmuje. Mnie zachwycily też klify. Malta jest dla tych co nie lubią plażowania więc jak najbardziej dla Ciebie
Tez dziekuje za dlugi i wyczerpujacy opis tej malej jednak wyspy.Nic dziwnego,ze Anglicy tam sie tak zadomowili i dobrze czuli na Malcie jak te klify takie podobne do tych ktore maja w Dover nad kanalem
—
https://marzycielskapoczta.pl/
Napisz pocztowke ze swoich podrozy do chorych dzieci
Dziękuję za gigantyczną kopalnię informacji o Malcie! ; czytałam , oglądałam i podziwiałam miesiącami.... i wracałam wspomnieniami do wielu tych pięknych miejsc....., choć ja na Malcie nie zobaczyłam pewnie nawet połowy pokazanych przez Ciebie miejscówek, no ale ja byłam tylko tydzień, wiec kiedys z przyjemnościa tam wrócę i podążę Twoimi śladami, ; mnie Malta urzekła; to niezwykle ciekawa wysepka, mimo, ze taka malutka oferuje wiecej niż wiele większych
Dziękuję Asiu, Basiu za cudną Relację ; to chyba najobszerniejsza i najbardziej wyczerpująca temat relacja o tej wyspie na Tripku! Brawo!
Ja byłam tylko 5 dni i widzę, że niewiele zobaczyłam. Powiem ci ,że szczególnie podobał mi sie ten trek w ostanich dniach pobytu, zupełnie o nim nnie słyszalam.
Widać,że spędziliście cudny, rodzinny czas na bardzo aktywnych wakacjach , wasze wspólne zdjęcia oddaja tą radość
Pozdrawiam cała twoją rodzinkę i .... czekamy na CYPR
Radek, Huragan, Piea, Nel, Papuas, Bajka i pozostali - jeszcze raz dziękuję, że towarzyszyliście mam w wędrówkach po Malcie. Choć pogoda płatała nam figle i przez silne wiatry nie udało nam się odwiedzić obowiązkowych na liście: Komino i popłynąć do Blue Grotto wyjazd był bardzo udany. Pozostało wiele wrażeń. Polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli. Maj był w tedy z anomaliami pogodowymi. Koleżanka była na początku kwietnia na Malcie i Blue Grotto zaliczyła.
Radek, Huragan, Piea, Nel, Papuas, Bajka i pozostali - jeszcze raz dziękuję, że towarzyszyliście mam w wędrówkach po Malcie. Choć pogoda płatała nam figle i przez silne wiatry nie udało nam się odwiedzić obowiązkowych na liście: Komino i popłynąć do Blue Grotto wyjazd był bardzo udany. Pozostało wiele wrażeń. Polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli. Maj był w tedy z anomaliami pogodowymi. Koleżanka była na początku kwietnia na Malcie i Blue Grotto zaliczyła.
Papuas, każdy ma swojego bzika . Druty zabieram zawsze ze sobą (w bagażu głównym bo metalowe) i książkę jedną lub więcej do czytania. Bo urlop jest dla przyjemności i dla relaksu.
Jak nie byłeś na Malcie to polecam. Na żywo klimat zabytkowych miast jeszcze bardziej ujmuje. Mnie zachwycily też klify. Malta jest dla tych co nie lubią plażowania
więc jak najbardziej dla Ciebie 
pooglądałem i poczytałem ; )
...jeszcze nie tak dawno myslałem że zobacze Maltę odwiedzając znajomą która "zamieniła" Irlandie na Maltę ; )
niestety,jak na razie sie nie zanosi bowiem po półrocznym pobycie znajoma wróciła...
...ma córke w "trudnym wieku" i dziewczyna zupełnie nie potrafiła (nie chciała ???) odnaleźc się w nowym otoczeniu
tym bardziej THX za relację !!! : )
...no to w drogę... żeby się oburzać i podziwiać
...zdumiewać i wzruszać ramionami...wybrzydzać i zachwycać...Radoslav
Tez dziekuje za dlugi i wyczerpujacy opis tej malej jednak wyspy.Nic dziwnego,ze Anglicy tam sie tak zadomowili i dobrze czuli na Malcie jak te klify takie podobne do tych ktore maja w Dover nad kanalem
https://marzycielskapoczta.pl/
Napisz pocztowke ze swoich podrozy do chorych dzieci
Dziękuję za gigantyczną kopalnię informacji o Malcie! ; czytałam , oglądałam i podziwiałam miesiącami.... i wracałam wspomnieniami do wielu tych pięknych miejsc....., choć ja na Malcie nie zobaczyłam pewnie nawet połowy pokazanych przez Ciebie miejscówek, no ale ja byłam tylko tydzień, wiec kiedys z przyjemnościa tam wrócę i podążę Twoimi śladami, ; mnie Malta urzekła; to niezwykle ciekawa wysepka, mimo, ze taka malutka oferuje wiecej niż wiele większych
Dziękuję Asiu, Basiu za cudną Relację
; to chyba najobszerniejsza i najbardziej wyczerpująca temat relacja o tej wyspie na Tripku! Brawo!
Piea
Asiu, dziękuje za piekną i szczególową relację..
Ja byłam tylko 5 dni i widzę, że niewiele zobaczyłam. Powiem ci ,że szczególnie podobał mi sie ten trek w ostanich dniach pobytu, zupełnie o nim nnie słyszalam.
Widać,że spędziliście cudny, rodzinny czas na bardzo aktywnych wakacjach , wasze wspólne zdjęcia oddaja tą radość
Pozdrawiam cała twoją rodzinkę i .... czekamy na CYPR
No trip no life
Asiu, jest powód ,aby kiedyś jeszcze wrócić ..
No trip no life