--------------------

Podlasie 2025

7 posts / 0 nowych
Ostatni wpis
achernar51swiat
Obrazek użytkownika achernar51swiat
Ostatnio: 4 godziny 59 minut temu
Podlasie 2025

Jak co roku w jesieni, spędziliśmy w październiku 2025 roku w okolicach Hajnówki, skąd robiliśmy sobie wycieczki po okolicy. Na zdjęciu - prawosławna cerkiew p.w. św. Mikołaja w Białowieży.

Krzyż przed cerkwią p.w. św. Mikołaja w Białowieży.

W parku pałacowym w Białowieży.

W parku pałacowym w Białowieży - zdjęcie żubra przed muzeum przyrodniczym w parku pałacowym w Białowieży.

Las w okolicach Czerlonki.

23 sierpnia 2025 roku w Czerlonce koło Białowieży odsłonięto pomnik upamiętniający sierżanta Mateusza Sitka, żołnierza 1. Warszawskiej Brygady Pancernej, który zginął w czerwcu 2024 r. po ataku na granicy polsko-białoruskiej. Monument ma charakter symbolicznego miejsca pamięci obrońcy granicy.

Fragment pomnika sierż. Mateusza Sitka w Czerlonce. Faktyczne miejsce jego pochówku znajduje się w miejscowości Nowy Lubiel w powiecie wyszkowskim.

W Czerlonce znajduje się kaplica, przy której postawiono krzyż i pomnik upamiętniający sierżanta Mateusza Sitka, żołnierza zmarłego po ataku na granicy polsko-białoruskiej.

Prawosławna cerkiew p.w. św. Dymitra Sołuńskiego (Dymitra z Salonik) w Hajnówce.

Doy w miejscowości Narewka.

W miejscowości Gruszki koło Narewki.

W miejscowości Gruszki koło Narewki.

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 11 godzin 33 minuty temu
admin

Przepięknie tam jesienią. Co za kolory ..To chyba fajny miesią na wizytę tych okolic, bo ie ma tłumów ?

No trip no life

papuas
Obrazek użytkownika papuas
Ostatnio: 1 godzina 20 minut temu

piękna złota polska jesień na fotkach z Podlasia      ech, zamarzyła się mi

papuas

Piea
Obrazek użytkownika Piea
Ostatnio: 10 godzin 44 minuty temu

Achernar, ja niestety nie widzę ani jednego zdjęcia Sad 

nie wiem czy jest to kwestia przeglądarki czy jakichs innych ustawień? bo w telefonie widzę wszystko (piękna, barwna cudowna jesień... jak to jesień.... Biggrin

, a w moim laptopie nie widzę nic:( ;

po otwarciu strony mam niestety tylko taki widok: 

i tak samo mam z Twoją relacją o Rzymie (wcześniej widziałm fotki, teraz zniknęły... Sad ;

a co ciekawe takie "czary" mam tylko z Twoim Podlasiem i Rzymem Sad ; wszystkie inne foty z innych  Relacji innych uzytkowników - widzę zdjęcia bez problemu! 

Piea

mabro
Obrazek użytkownika mabro
Ostatnio: 4 godziny 44 minuty temu

Piękne zdjęcia w pięknych jesiennych barwach. Aż wstyd się przyznać ale nie byłam jeszcze w Białowieży ani okolicznych miejscowościach więc chętnie poczytam i obejrzę Twoją relację. Może i ja wybiorę się tam jesienią? Czekam na c.d.

Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 5 godzin 40 minut temu

Piękna jesień, piękne zdjęcia.Widzę wszystkie .
Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

achernar51swiat
Obrazek użytkownika achernar51swiat
Ostatnio: 4 godziny 59 minut temu

Piea :

Achernar, ja niestety nie widzę ani jednego zdjęcia Sad 

nie wiem czy jest to kwestia przeglądarki czy jakichs innych ustawień? bo w telefonie widzę wszystko (piękna, barwna cudowna jesień... jak to jesień.... Biggrin

, a w moim laptopie nie widzę nic:( ;

po otwarciu strony mam niestety tylko taki widok: 

i tak samo mam z Twoją relacją o Rzymie (wcześniej widziałm fotki, teraz zniknęły... Sad ;

a co ciekawe takie "czary" mam tylko z Twoim Podlasiem i Rzymem Sad ; wszystkie inne foty z innych  Relacji innych uzytkowników - widzę zdjęcia bez problemu! 

Piea, pewnie wynikło to z tego, że zamieściłem zdjęcia jeszcze przed udostępnieniem albumu w youtube. Poprawiłem ten błąd i teraz powinno być ok.

Wyszukaj w trip4cheap