Jesteś tutaj
Jesteś tutaj
Jak co roku w jesieni, spędziliśmy w październiku 2025 roku w okolicach Hajnówki, skąd robiliśmy sobie wycieczki po okolicy. Na zdjęciu - prawosławna cerkiew p.w. św. Mikołaja w Białowieży.
Krzyż przed cerkwią p.w. św. Mikołaja w Białowieży.
W parku pałacowym w Białowieży.
W parku pałacowym w Białowieży - zdjęcie żubra przed muzeum przyrodniczym w parku pałacowym w Białowieży.
Las w okolicach Czerlonki.
23 sierpnia 2025 roku w Czerlonce koło Białowieży odsłonięto pomnik upamiętniający sierżanta Mateusza Sitka, żołnierza 1. Warszawskiej Brygady Pancernej, który zginął w czerwcu 2024 r. po ataku na granicy polsko-białoruskiej. Monument ma charakter symbolicznego miejsca pamięci obrońcy granicy.
Fragment pomnika sierż. Mateusza Sitka w Czerlonce. Faktyczne miejsce jego pochówku znajduje się w miejscowości Nowy Lubiel w powiecie wyszkowskim.
W Czerlonce znajduje się kaplica, przy której postawiono krzyż i pomnik upamiętniający sierżanta Mateusza Sitka, żołnierza zmarłego po ataku na granicy polsko-białoruskiej.
Prawosławna cerkiew p.w. św. Dymitra Sołuńskiego (Dymitra z Salonik) w Hajnówce.
Doy w miejscowości Narewka.
W miejscowości Gruszki koło Narewki.
W miejscowości Gruszki koło Narewki.
Przepięknie tam jesienią. Co za kolory ..To chyba fajny miesią na wizytę tych okolic, bo ie ma tłumów ?
No trip no life
piękna złota polska jesień na fotkach z Podlasia ech, zamarzyła się mi
papuas
Achernar, ja niestety nie widzę ani jednego zdjęcia
nie wiem czy jest to kwestia przeglądarki czy jakichs innych ustawień? bo w telefonie widzę wszystko (piękna, barwna cudowna jesień... jak to jesień....
, a w moim laptopie nie widzę nic:( ;
po otwarciu strony mam niestety tylko taki widok:
i tak samo mam z Twoją relacją o Rzymie (wcześniej widziałm fotki, teraz zniknęły...
;
a co ciekawe takie "czary" mam tylko z Twoim Podlasiem i Rzymem
; wszystkie inne foty z innych Relacji innych uzytkowników - widzę zdjęcia bez problemu!
Piea
Piękne zdjęcia w pięknych jesiennych barwach. Aż wstyd się przyznać ale nie byłam jeszcze w Białowieży ani okolicznych miejscowościach więc chętnie poczytam i obejrzę Twoją relację. Może i ja wybiorę się tam jesienią? Czekam na c.d.
Piękna jesień, piękne zdjęcia.Widzę wszystkie .

Piea, pewnie wynikło to z tego, że zamieściłem zdjęcia jeszcze przed udostępnieniem albumu w youtube. Poprawiłem ten błąd i teraz powinno być ok.