--------------------

Kalifornia i Arizona – Wild Wild West z Rainbow wrzesień 2022

370 posts / 0 nowych
Ostatni wpis
Strony
cienkibolek
Obrazek użytkownika cienkibolek
Ostatnio: 58 minut 54 sekundy temu

Nel :

Ależ piękne parki pokazjuesz , to co jest to co najpiękniejsze w Ameryce

Wielki Kanion wspaniały, zupełnie inne miejsca niż ja widziałam. Gratulacje lotu heli , mi się nie udało...to jest coś. Pięknie ci pogoda dopisała. Szkoda tylko faktycznie,że trafiłeś pod słońce na Horseshoe Bend. Ale i tak piękne widoki

Monument Valley to cudo a szczególnie dla fanów westernu. Ten park to moje marzenie, może kiedyś się uda.

Co do Horseshoe Bend, to rok później zawitałem tam ponownie i obejrzałem to miejsce przy dogodniejszych warunkach oświetleniowych. W Monument Valley też byłem dwukrotnie. To miejsce niewątpliwie kultowe, dla kogoś, kto tak jak ja, w dzieciństwie pasjonował się westernami.

Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 3 godziny 18 minut temu

Ja również dziekuję za pokazanie pięknych miejsc.

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 4 dni 20 godzin temu
admin

cienkibolek :

Nel :

Ależ piękne parki pokazjuesz , to co jest to co najpiękniejsze w Ameryce

Wielki Kanion wspaniały, zupełnie inne miejsca niż ja widziałam. Gratulacje lotu heli , mi się nie udało...to jest coś. Pięknie ci pogoda dopisała. Szkoda tylko faktycznie,że trafiłeś pod słońce na Horseshoe Bend. Ale i tak piękne widoki

Monument Valley to cudo a szczególnie dla fanów westernu. Ten park to moje marzenie, może kiedyś się uda.

Co do Horseshoe Bend, to rok później zawitałem tam ponownie i obejrzałem to miejsce przy dogodniejszych warunkach oświetleniowych. W Monument Valley też byłem dwukrotnie. To miejsce niewątpliwie kultowe, dla kogoś, kto tak jak ja, w dzieciństwie pasjonował się westernami.

a wiesz .. ja z tego nie wyrosłam. Cały czas uwielbiam westerny a szczególnie te z J. Waynem

No trip no life

Nel
Obrazek użytkownika Nel
admin

Przejrzałam kolejne wpisy.

Kanion Bryce cudowne perełka, żałuję że nie byłam.

LA zdecydowanie lepiej wygląda by night prawda ? Z rozrzewnieniem obejrzałam fotki z hotelu Venetian -spędziłam tam 2 noce.

Czy Panie z wycieczki obkupiły się w outletach ?

Calico ghost city super, ja bardzo lubię takie klimaty. No ,ale na pewno nie w zamian za Dolinę Śmierci. Czy składaliście jakąś grupową reklamację czy indywidualnę ? bo to przecież było chamskie ze strony pilota ,że tak oszukał wycieczkę. Sorki ,że ostro piszę,ale tak to odbieram. 

No trip no life

cienkibolek

LA zwiedzałem tylko za dnia, więc się nie wypowiem na temat życia nocnego w tym mieście. Natomiast tak ogólnie to miasto jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie wywarło.

Oczywiście byli tacy, co w outlecie zakupy robili, ale raczej niezbyt duże, bo ceny wcalne nie były takie okazyjne, jak się niektórzy spodziewali.

W reklamację nikt się nie bawił (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), bo przecież tego, co było i tak już się nie wróci, a ewentualne pieniądze nei zastąpią tego, co się straciło.

Nel
Obrazek użytkownika Nel
admin

Yosemite zwiedzałam w listopadzie i niestety część parku była juz niedostępna, ze wględu na niby zimę. Patrząc na twoje fotki jednak trochę fajnych widoczków straciłam.

Golden Gate jak zawsze tajemniczy i i choćby częściowo w chmurach ha ha .

No trip no life

Żeluś
Obrazek użytkownika Żeluś
Ostatnio: 1 godzina 14 minut temu

Lot helikopterem na Wielkim Kanionem -CUDO -nie wyobrażam sobie być na tej wycieczce i nie polecieć )) dużo ludzi nie skorzystało z tej atrakcji ?

Szkoda tej Doliny Śmierci ...troche lekceważąco przewodnik do tego podszedł ...)))

cienkibolek

Żeluś :

Lot helikopterem na Wielkim Kanionem -CUDO -nie wyobrażam sobie być na tej wycieczce i nie polecieć )) dużo ludzi nie skorzystało z tej atrakcji ?

Szkoda tej Doliny Śmierci ...troche lekceważąco przewodnik do tego podszedł ...)))

Już nie pamiętam dokładnie ile osób skorzystało. Całe szczęście, że ja wtedy skorzystałem, bo jak byłem w tym samym miejscu rok później na innej wycieczce, to loty odwołali ze względu na warunki pogodowe (mgły).

_Huragan_
Obrazek użytkownika _Huragan_
Ostatnio: 1 miesiąc 4 tygodnie temu

Bardzo fajne to muzeum.A dla mnie osobsicie Reagan to najlepszy Prezydent USA ostatnich dziesiecioleci,chociaz na poczatku wysmiewany ze wzgledu na swoj zawodowy background jako aktor.Ale to tylko moje osobiste zdanie i akzdy moze miec oczywisice odmienne.Ale,ze anwet tam Air Force One wsadzlili to respekt-maja rozmach.

https://marzycielskapoczta.pl/

Napisz pocztowke ze swoich podrozy do chorych dzieci

Strony

Wyszukaj w trip4cheap