--------------------

Moja przygoda z szejkiem - III 2023 r.

82 wpisów / 0 nowych
Ostatni wpis
Strony
Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 4 godziny 14 minut temu

Iwusia, ja czekam i czekam na ciąg dalszy ciekawej wycieczki Biggrin Wiem, że dużo podróżujesz, ale jak zatrzymasz się na kilka chwil w domku, to wróć do relacji -w wspomnień i pokaż nam dalsze przygody z Szejkiem Biggrin

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 4 dni 21 godzin temu
admin

Iwusia, no nie daj sie juz prosić .. wracaj do nas 

No trip no life

achernar51swiat
Obrazek użytkownika achernar51swiat
Ostatnio: 59 minut 8 sekund temu

Ciekawa wycieczka... Pozdrawiam. Biggrin

Piea
Obrazek użytkownika Piea
Ostatnio: 1 godzina 6 minut temu

ja akurat nie jestem zwolenniczką Dubaju Nea ; nawet pokuszę się o stwierdzenie, że "nie lubię Emiratów"  , ale zawsze lubię poczytać o opiniach innych - co sądzą na temat tego kraju?

i dlaczego mają (jeśli mają) taką, a nie inną opinię?  (oczywiscie były tam miejsca które mi się podobały (stare, arabskie klimaty, pustynny off road 4x4, czy te wszystkie nowinki architektoniczne (choć to wcale nie ich zasługa!) , ale generalnie te kraj to kompletnie nie moja bajka! 

i choć w tej relacji , oprócz opisów poszczególnych punktów programowych - nie znajduję żadnych przemyśleń własnych (jeszcze..., bo relacja jak mniemam, jest wciąz nieskończona) , to lubie poczytac i popatrzeć , zwłaszcza interesują mnie spostrzeżenia i opinie własne o tym kraju! , zatem również z poczekam, może Iwusia dokończy swoją Relację? 

Piea

ssstu-6
Obrazek użytkownika ssstu-6
Ostatnio: 1 godzina 25 minut temu

...zawsze mnie zadziwia "ludzka niechęć" do Dubaju i miejsc temu podobnych !??? ; )))

...no to w drogę... żeby się oburzać i podziwiać
...zdumiewać i wzruszać ramionami...wybrzydzać i zachwycać...Radoslav

papuas
Obrazek użytkownika papuas
Ostatnio: 3 godziny 11 minut temu

a mnie nie    Biggrin   Yahoo   u mnie też to ostatnie miejsce na liście, do którego mógłbym pojechać    Biggrin     i dochodzimy do stwierdzenia:  O gustach się nie dyskutuje     dla mnie najważniejsze jest   ... historia, historia, zabytki, historia, zabytki, przyroda, przyroda  ...   a TAM tych rzeczy nie uświadczysz   no każdy ma swoje prywatne  zboczenia   Biggrin    oczywiście obejrzeć foto pasjonatów nowoczesności  TAK   ale żeby samemu jechać???

papuas

iwusia3
Obrazek użytkownika iwusia3
Ostatnio: 3 tygodnie 4 godziny temu

_Huragan_ :

A mozna tez samemu siasc za kolko,czy tylko jako pasazer?

Niestety tylko jako pasażer, zresztą nie pytałam, nie mam prawa jazdy...jestem tylko rowerowa

Iwona

iwusia3
Obrazek użytkownika iwusia3
Ostatnio: 3 tygodnie 4 godziny temu

Co do przemyśleń własnych, kraj jak dla mnie do jednorazowego zobaczenia, jest w moich ulubionych arabskich klimatach. Ale jeżeli miałabym wybierać to stary Abu Dhabi niż Dubai.Clapping

Iwona

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 4 dni 21 godzin temu
admin

ooo Iwusia, super Preved

to czekamy na kolejne wrażenia i foty

No trip no life

Piea
Obrazek użytkownika Piea
Ostatnio: 1 godzina 6 minut temu

O! i te nasze "gatki-szmatki" widać, że obudziły Iwusię! ; super że znów jesteś! zatem czekamy na kontynuację  Good

PS, Radek, tak jak napisał Papuas- de gustibus..... itd.... jedni wolą wakacje w górach... a inni jadą nad morze..., po prostu! Biggrin 

(a o tym dlaczego Emiraty nie przypadły mi do gustu- napiszę kiedyś we własnej relacji, muszę ją tylko odkopać w jakimś wolniejszym czasie z mojej Szuflandii:) 

i tylko napomknę, że nie chodzi mi o walory widokowe tego kraju (wszak pustynia zawsze jest piękna..... Biggrin tylko o znacznie szerszy aspekt obecnego wizerunku tego kraju! 

Piea

Strony

Wyszukaj w trip4cheap