Witam Was wszystkich w środowy poranek. Pogoda nas nie rozpieszcza. Wahania temperatur są nadal duże., u mnie rano było tylko -4C
Iwusia, ty pewnie już w pociągu do WWy ? życzę ci super udanej podrózy do Szejków . Mnóstwo fajnych wrażeń, małej grupy i tym razem kompetentnego pilota Rób duzo zdjęć, bo oczywiscie liczymy po powrocie na ciekawą relacje
A z zamorskich podróży wróciło nam chyba kilka osób. Mabro, Żelek odezwijcie sie pls, jak wrażenia z wojaży ? Podobało się czy nie ?
Piea, to szkoda,że twoja upatrzona wycieczka do Italii sie wyprzedała. Ale może znajdziesz jakis fajny zamiennik ?
Wróciłam już z bardzo interesującej wycieczki do Wietnamu, może kiedyś ją opisze. Widze, że sporo nowych relacji, ale na razie nie mam siły ani pisać...ani nawet czytać. Pozdrawiam Wszystkich.
Witajcie kochani, ja już od kilku dni w domu. Wycieczka całkiem udana chociaż grupa była bardzo duża bo aż 36 osób. Zobaczyliśmy wiele ciekawych miejsc, pogoda dopisała, zdrowie też więc powodów do narzekania nie mam. No może tylko na jedzenie ale to już mój problem bo ja za ostrą kuchnią nie przepadam.
Widzę, że na tripku sporo się działo podczas mojej nieobecności i mam wiele nowych wpisów do przeczytania - będę więc po trochu nadrabiać zaległości
Dziś żegnamy marzec, który był bardzo kapryśny w tym roku. Liczymy na piękny kwiecień prawda ? Ciepły i pełny słońca
Dzisiaj jest światowy dzień budyniu , wcinacie, lubicie ? to taki deser z mojego dzieciństwa , który wciąż bardzo lubię . Zawsze mam w domu kilka smaków ..
Mabro, Dana witajcie po powrocie z wojaży Odpoczywajcie dziewczyny po dalekich podróżach i czekamy na jakić fajny kolaż zdjęciowy z wyjazdu a potem oczywiście i na relacje
Achernar, jak przygotowania do wyjazdu ? Wszystko juz dopiete na ostatni guzik ?
Tak, ale zawsze jest problem, bo jadę z Gdańska o świcie pociągiem. Zima wrociła, a chciałoby się nie targać zimowych ciuszków.
I.
Iwona
[
ŚRODA
29 MARCA
88 dzień roku
13 tydzień
imieniny obchodzą:Eustachy, Stefan
Do wyjazdu marzeń pozostało:
Bajka - 151 dni - urodzinowe jodowanie -Hel
achernar51swiat - 107 dni - Peloponez w Grecji
Alamed - 93 dni - Kajakiem po Pilicy
Bajka - 87 dni - Szwajcaria Kaszubska warta powrotu, tym razem Chmielno
Bajka - 65 dni - Bory Tucholskie - po grecki chillout z psem
Huragan - 50 dni - pierwsze spotkanie z 'Kanarkami" , będzie Teneryfa
Bajka - 46 dni - Paros i Antyparos - kwintesencja Cyklad
Radek - 46 dni - Bali, dwa tygodnie, dwa hotele
Alamed - 46 dni - Zakaukazie - Magiczna Gruzja
Achernar - 6 dni - USA 3 tygodnie w rejonie Wielkich Jezior
Iwusia - TO JUŻ DZIŚ !- przygoda z Szejkiem
No trip no life
Dzień dobry
Witam Was wszystkich w środowy poranek. Pogoda nas nie rozpieszcza. Wahania temperatur są nadal duże., u mnie rano było tylko -4C
Iwusia, ty pewnie już w pociągu do WWy ? życzę ci super udanej podrózy do Szejków . Mnóstwo fajnych wrażeń, małej grupy i tym razem kompetentnego pilota
Rób duzo zdjęć, bo oczywiscie liczymy po powrocie na ciekawą relacje
A z zamorskich podróży wróciło nam chyba kilka osób. Mabro, Żelek odezwijcie sie pls, jak wrażenia z wojaży ? Podobało się czy nie ?
Piea, to szkoda,że twoja upatrzona wycieczka do Italii sie wyprzedała. Ale może znajdziesz jakis fajny zamiennik ?
Słonecznej środy
No trip no life
...ten rok sporo chłodniejszy. Kasztany dopiero "w liściach". Nie widać "kwiatowych zalążków" : (
siemanko środowe Wszystkim !!! : )
...no to w drogę... żeby się oburzać i podziwiać
...zdumiewać i wzruszać ramionami...wybrzydzać i zachwycać...Radoslav
Witajcie
Wróciłam już z bardzo interesującej wycieczki do Wietnamu, może kiedyś ją opisze. Widze, że sporo nowych relacji, ale na razie nie mam siły ani pisać...ani nawet czytać. Pozdrawiam Wszystkich.
CZWARTEK
30 MARCA
89 dzień roku
13 tydzień
imieniny obchodzą:Amadeusz, Amelia, Piotr
Bajka - 150 dni - urodzinowe jodowanie -Hel
achernar51swiat - 106 dni - Peloponez w Grecji
Alamed - 92 dni - Kajakiem po Pilicy
Bajka - 86 dni - Szwajcaria Kaszubska warta powrotu, tym razem Chmielno
Bajka - 64 dni - Bory Tucholskie - po grecki chillout z psem
Huragan - 49 dni - pierwsze spotkanie z 'Kanarkami" , będzie Teneryfa
Bajka - 45 dni - Paros i Antyparos - kwintesencja Cyklad
Radek - 45 dni - Bali, dwa tygodnie, dwa hotele
Alamed - 45 dni - Zakaukazie - Magiczna Gruzja
Achernar -dni - USA 3 tygodnie w rejonie Wielkich Jezior
Witajcie kochani, ja już od kilku dni w domu. Wycieczka całkiem udana chociaż grupa była bardzo duża bo aż 36 osób. Zobaczyliśmy wiele ciekawych miejsc, pogoda dopisała, zdrowie też więc powodów do narzekania nie mam. No może tylko na jedzenie ale to już mój problem bo ja za ostrą kuchnią nie przepadam.
Widzę, że na tripku sporo się działo podczas mojej nieobecności i mam wiele nowych wpisów do przeczytania - będę więc po trochu nadrabiać zaległości
PIĄTEK
31 MARCA
90 dzień roku
13 tydzień
imieniny obchodzą:Balbina, Beniamin, Kornelia
Bajka - 149 dni - urodzinowe jodowanie -Hel
achernar51swiat - 105 dni - Peloponez w Grecji
Alamed - 91 dni - Kajakiem po Pilicy
Bajka - 85 dni - Szwajcaria Kaszubska warta powrotu, tym razem Chmielno
Bajka - 63 dni - Bory Tucholskie - po grecki chillout z psem
Huragan - 48 dni - pierwsze spotkanie z 'Kanarkami" , będzie Teneryfa
Bajka - 44 dni - Paros i Antyparos - kwintesencja Cyklad
Radek - 44 dni - Bali, dwa tygodnie, dwa hotele
Alamed - 44 dni - Zakaukazie - Magiczna Gruzja
Achernar -4 dni - USA 3 tygodnie w rejonie Wielkich Jezior
No trip no life
Dzień dobry
Dziś żegnamy marzec, który był bardzo kapryśny w tym roku. Liczymy na piękny kwiecień prawda ? Ciepły i pełny słońca
Dzisiaj jest światowy dzień budyniu , wcinacie, lubicie ? to taki deser z mojego dzieciństwa , który wciąż bardzo lubię . Zawsze mam w domu kilka smaków ..
Mabro, Dana witajcie po powrocie z wojaży
Odpoczywajcie dziewczyny po dalekich podróżach i czekamy na jakić fajny kolaż zdjęciowy z wyjazdu a potem oczywiście i na relacje
Achernar, jak przygotowania do wyjazdu ? Wszystko juz dopiete na ostatni guzik ?
Udanego piąteczku
No trip no life
...i dobrze że to "koniec marca" ; )
tegoroczny był ,"na wyspie",wyjatkowo mokry im pochmurny...
...słoneczka ,"jak na lekarstwo',na szczęscie..."świecą" żonkile ; )
siemanko piąteczkowe Wszystkim !!! : )
...no to w drogę... żeby się oburzać i podziwiać
...zdumiewać i wzruszać ramionami...wybrzydzać i zachwycać...Radoslav