Nel, lądowanie i start nieczym nie odróżniało się od innych. Być może nie było silnego wiatru, albo pilot był prawdziwym mistrzem. Niestety, nie udało nam się przejść żadnej levady, czego żałuję... A na pogodę nie mogliśmy narzekać. Cały czas było ciepło i słonecznie... Pozdrawiam.
Super relacja bardzo bedzie mi pomocna przy zwiedzaniu Madery )) juz nie moge sie doczekać wyjazdu
Pewnie Madera Ci się spodoba, bo jest naprawdę urokliwa. Z portugalskich wysp polecam także Azory - równie piękne, a zdecydowanie mniej "zadeptane". Pozdrawiam.
Nel, lądowanie i start nieczym nie odróżniało się od innych. Być może nie było silnego wiatru, albo pilot był prawdziwym mistrzem. Niestety, nie udało nam się przejść żadnej levady, czego żałuję... A na pogodę nie mogliśmy narzekać. Cały czas było ciepło i słonecznie... Pozdrawiam.
Ja trochę chodziłam levadami,ale zdecydowanie mam niedosyt ... będę więc z pewnością chciała kiedyś wrócić na treki.
Madera jest dla mnie takim cudownym,zielonym miejscem wciąż małym odkrytym..
No trip no life
Super relacja
bardzo bedzie mi pomocna przy zwiedzaniu Madery )) juz nie moge sie doczekać wyjazdu
Pewnie Madera Ci się spodoba, bo jest naprawdę urokliwa. Z portugalskich wysp polecam także Azory - równie piękne, a zdecydowanie mniej "zadeptane". Pozdrawiam.
Miałeś rację
wróciłam zauroczona Maderą